Word een innovatiescout!

By September 27, 2018 Nieuws

Word een innovatiescout!

Health & Care Network Kempen & In4care gaan op zoek naar Innovatiescouts. Een innovatiescout bevordert actief een innovatiecultuur en realiseert projecten in de eigen zorgorganisatie.

Een intensief  trainingsprogramma zal de innovatiescouts hierbij ondersteunen en tegelijk de implementatie van innovaties in hun zorgorganisatie faciliteren. Het programma omvat een bootcamp, webinars, workshops, en een drietal site visits waarvan 1 in het buitenland. Concreet gaat het over een tijdsinvestering van ongeveer 1 dag per maand.

Een innovatiescout kan iedereen binnen een zorgorganisatie zijn. Een directielid, arts,  innovatiemanager, kwaliteitsverantwoordelijke, stafmedewerker, verpleegkundige, kinesist,…

Het is iemand die ook met veel goesting  één innovatief project wil uitwerken binnen zijn/haar eigen organisatie. Om dit project te realiseren krijgen innovatiescouts de steun van ons, de andere deelnemers, het netwerk van HCNKempen en In4Care. Een voorwaarde om deel te nemen is dat deze persoon de volledige steun en ruimte krijgt van zijn/haar directiecomité.

Wil je deelnemen? Kom dan ook mee de inhoud bepalen!

Op 20 november komen we met alle deelnemers samen om in co-creatie het programma vorm te geven! Vanaf januari gaan we dan een heel jaar samen aan de slag.

Wat?
Word een innovatiescout en realiseer één innovatief project in je eigen zorgorganisatie.

Voor wie?
Werknemers van zorgorganisaties

Wanneer?
20/11/2018 : startmoment in co-creatie
2019: trainingsprogramma verspreid over 1 jaar (± 1 dag/maand)

Kostprijs?
Gratis (excl. site visits)

Meer info? Inschrijven?
Via ellen.vanhoof@thomasmore.be voor 31 oktober 2018.

Leave a Reply