Tweede innovatiescout programma start in februari 2021

By November 24, 2020 Nieuws

Health & Care Network Kempen gaat op zoek naar een tweede groep Innovatiescouts. Een innovatiescout bevordert actief een innovatiecultuur en realiseert projecten in de eigen zorgorganisatie.

Een intensief  trainingsprogramma zal medewerkers uit zorginstellingen hierbij ondersteunen en tegelijk de implementatie van innovaties in hun zorgorganisatie faciliteren. Het programma omvat vijf workshops en één site visit aangevuld met (vrijblijvende) inspiratiesessies en webinars. Concreet gaat het over een tijdsinvestering van ongeveer 2 dagen per maand.

Een innovatiescout kan iedereen binnen een zorgorganisatie zijn. Een directielid, arts,  innovatiemanager, kwaliteitsverantwoordelijke, stafmedewerker, verpleegkundige, kinesist,…

Het is iemand die ook met veel goesting  één innovatief project wil uitwerken binnen zijn/haar eigen organisatie. Om dit project te realiseren krijgen innovatiescouts de steun van ons, de andere deelnemers, het netwerk van HCNKempen. Een voorwaarde om deel te nemen is dat deze persoon de volledige steun en ruimte krijgt van zijn/haar directiecomité.

Wanneer de corona maatregelen het toelaten, zullen de workshops fysiek plaatsvinden. Indien dat niet kan, zullen we online schakelen.

Ontdek hier het programma en schrijf je in!

Een organisatie van Health & Care Network kempen in kader van het EFRO project ‘Health Inno Focus’.

 

Leave a Reply