SEARCH APP

De Search App van Infoland vervangt de traditionele zakkaartjes van zorgverleners in ziekenhuizen, het werken op papier of het onthouden van protocollen en procedures voor medewerkers in de thuisverpleging of gehandicaptenzorg.

De Search App van Infoland voorkomt gedateerde informatie en zorgt ervoor dat alle documentatie die een zorgprofessional nodig heeft steeds actueel is. De app werkt op je computer, tablet en smartphone. Infoland helpt meer dan 70% van de Vlaamse ziekenhuizen met haar oplossing.

In co-creatie met ziekenhuizen, medische centra en ambulancediensten werd deze app ontwikkeld. Na een testfase kon de app nog beter afgestemd worden op de wensen en noden van de eindgebruikers.

Infoland is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsmanagement software en hun medewerkers de kans geeft om 10% van hun tijd vrij te besteden aan innovatie. Dit is uniek! De 25 ontwikkelaars bij Infoland zijn dagelijks bezig met het verbeteren, uitbreiden en innoveren van de kwaliteitsmanagement software.

Meer info? www.infoland.be