Onze projecten

Ontdek de projecten waar het Health & Care Network Kempen haar schouders onder zet.

  • Overzicht

6 Project gevonden

Ogen & oren

Ogen & oren Assistentie Woning Pro, een vzw die assistentiewoningen aanbiedt, heeft samen met de Digitale Woonassistent een app ontwikkeld als communicatieplatform tussen bewoners en woonassistenten. Dit nieuwe project bundelt…


Digitale Woonassistent

Digitale Woonassistent is een innovatief digitaal secretariaat dat gespecialiseerd is in wonen, diensten & zorg dat ingezet kan worden in assistentiewoningen, appartementen en bij mensen thuis.


Search App

De Search App vervangt de traditionele zakkaartjes van zorgverleners in ziekenhuizen, het werken op papier of het onthouden van protocollen en procedures voor medewerkers in de thuisverpleging of gehandicaptenzorg.


SLIM Turnhout

Stedelijk Leven Innovatief Maken


HaRTen AAS

Een Hart voor Regio Turnhout, Allen Anders Samenwerken. Een unieke samenwerking tussen zorggebruiker, mantelzorger en zorgverlener.


ARTHE

Met het project Arthe ontwikkelt Ortho-Medico NV samen met de onderzoeksgroep Mobilab van Thomas More een nieuwe generatie van intelligente revalidatiehulpmiddelen die op adaptieve wijze bewegingsassistentie bieden aan patiënten met een zwakke of abnormale spieraansturing.


Pagina 1 van 1