• Overzicht

5 Project gevonden

Empowercare

EmpowerCare wil 65-plussers en 50-plussers met minstens één chronische aandoening oplossingen aanreiken om hun eigen gezondheid op te volgen en hun zorg te beheren binnen (lokale) veerkrachtige gemeenschappen.


Mobiele zorgwoning

Onderzoek naar acceptatie van de mobiele zorgwoning als alternatieve woonvorm Het concept van de mobiele zorgwoning is nog nieuw. Een mobiele zorgwoning kan geplaatst worden in de tuin van de…


Ogen & oren

Ogen & oren Assistentie Woning Pro, een vzw die assistentiewoningen aanbiedt, heeft samen met de Digitale Woonassistent een app ontwikkeld als communicatieplatform tussen bewoners en woonassistenten. Dit nieuwe project bundelt…


HaRTen AAS

Een Hart voor Regio Turnhout, Allen Anders Samenwerken. Een unieke samenwerking tussen zorggebruiker, mantelzorger en zorgverlener.


ARTHE

Met het project Arthe ontwikkelt Ortho-Medico NV samen met de onderzoeksgroep Mobilab van Thomas More een nieuwe generatie van intelligente revalidatiehulpmiddelen die op adaptieve wijze bewegingsassistentie bieden aan patiënten met een zwakke of abnormale spieraansturing.


Pagina 1 van 1