Oproep bedrijven pitchevent

By January 19, 2021 Nieuws

Online pitchevent op 23 februari 2021 | 19.30u-22.00u

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling gaat over grenzen heen. Daarom organiseren het Vlaamse Health & Care Network Kempen en het Nederlandse Care Innovation Center samen het Pitchevent 2021. Bedrijven krijgen deze avond een podium om hun innovaties te presenteren aan zorgorganisaties. Bovendien maken zij kans op titels voor ‘meest kansrijke pitcher’. Blokkeer dan ook deze datum in je agenda. In verband met corona vindt het Pitchevent 2021 online plaats.

Tijdens het Pitchevent 2021 staan zorginnovaties van Vlaamse en Nederlandse bedrijven in de spotlights. Zij strijden om de titels ‘Meest kansrijke Vlaamse pitcher’ en ‘Meest kansrijke Nederlandse pitcher’. Daarnaast nemen bedrijven uit Zeeland en West-Brabant deel aan de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021.

Een organisatie van Health & Care Network kempen in samenwerking met CIC in kader van het EFRO project ‘Health Inno Focus’.

Heb jij of heeft jouw bedrijf een innovatie ontwikkeld waarmee de zorg vooruit wordt geholpen? Wil je die innovatie delen met potentiële afnemers? En wil je daarmee kans maken op een leuke prijs? Neem dan deel aan het online Pitchevent VL-NL op 23 februari 2021 van Health & Care Network Kempen en het Care Innovation Center.

Vlaamse pitchers kunnen zich aanmelden via onderstaand contactformulier.

Aanmeldingen werden afgesloten op 25 januari om 15.30u

Leave a Reply