Opening wave voor KMO-ondersteuning

By January 28, 2019 Nieuws

De komende twee jaar bieden wij binnen het Innovatieprogramma KMO-ondersteuning aan om jouw product nog beter af te stemmen met de zorgsector. Een goede coaching bij het afstemmen van ontwikkelingen van KMO’s op de noden in zorg, verhoogt immers de succesrate bij marktintroductie.

Zorgproeftuin LiCalab biedt ondersteuning via co-creatiesessies, bevragingen en real life testings.  50% van deze ondersteuning wordt gefinancieerd via Europese middelen van het EFRO project “Health Inno Focus”.

Aanmeldingscriteria?

  • KMO gevestigd in de Kempen
  • Innovatie in de zorgsector
  • De innovatie heeft economische toegevoegde waarde
  • Een samenwerking met een zorgproeftuin (nationaal of internationaal) is een meerwaarde voor implementatie en/of valorisatie en opschaling
  • 50% financiering
  • Deminimus verklaring (dit komt er op neer dat een onderneming binnen drie belastingjaren niet meer dan € 200.000,- aan overheidssteun in de vorm van subsidies en dergelijke mag ontvangen)

De selectieprocedure start op verschillende momenten. Download het aanmeldingsformulier en dien je kandidatuur in via ingrid.adriaensen@licalab.be.

Zorgproeftuin LiCalab zal in 2019-2020 een 15-tal KMO’s begeleiden. Het nationale én internationale netwerk van LiCalab laat ook toe om de zorg-en gebruikerscontext van specifieke producten of diensten in het buitenland te verkennen. Met deze ondersteuning voor co-creatie en real life testing versterken we de internationale positionering.

Meer info?

Leave a Reply