Online pitchevent

By November 24, 2020 Nieuws

SAVE THE DATE – Online pitchevent op 23 februari 2021 | 19.30u-21.00u

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling gaat over grenzen heen. Daarom organiseren het Vlaamse Health & Care Network Kempen en het Nederlandse Care Innovation Center samen het Pitchevent 2021. Bedrijven krijgen deze avond een podium om hun innovaties te presenteren aan zorgorganisaties. Bovendien maken zij kans op titels voor ‘meest kansrijke pitcher’. Blokkeer dan ook deze datum in je agenda. In verband met corona vindt het Pitchevent 2021 online plaats.

Tijdens het Pitchevent 2021 staan zorginnovaties van Vlaamse en Nederlandse bedrijven in de spotlights. Zij strijden om de titels ‘Meest kansrijke Vlaamse pitcher’ en ‘Meest kansrijke Nederlandse pitcher’. Daarnaast nemen bedrijven uit Zeeland en West-Brabant deel aan de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021.

Door het Pitchevent 2021 bij te wonen blijf je op de hoogte van nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de zorg die het verschil gaan maken!

Het Pitchevent 2021 maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette dat van 22 t/m 26 februari in regio Zuid wordt gehouden. 

Een organisatie van Health & Care Network kempen in samenwerking met CIC in kader van het EFRO project ‘Health Inno Focus’.

 

Leave a Reply