Ondernemingen gezocht voor proefproject ‘tijdelijk mobiel zorgwonen’

By March 15, 2021 Nieuws

HCNKempen is partner in een proefproject rond tijdelijk mobiel zorgwonen in de Kempen. Daarvoor zijn we op zoek naar ondernemingen die mobiele zorgwoningen op basis van een huurcontract aanbieden en mee willen participeren binnen dit proefproject.

Een tijdelijke mobiele zorgwoning is een verplaatsbare woonunit, die in de tuin van een zorgverstrekker wordt geplaatst voor de huisvesting van een zorgbehoevende. Door te verhuizen naar een mobiele zorgwoning heeft een zorgbehoevende de mogelijkheid om in de onmiddellijke nabijheid van familie/mantelzorger te wonen zonder alle privacy en zelfstandigheid te moeten opofferen.

Om de bestaande ideeën rond tijdelijk mobiel zorgwonen in de praktijk te brengen, wordt een private samenaankoop georganiseerd. Geïnteresseerde ondernemingen kunnen hiervoor een offertes indienen tot 8 april 2021 om 12u. Meer informatie en het opdrachtdocument vind je hier.

Dit is een proefproject in samenwerking met Provincie Antwerpen, Kamp C, LiCalab, Health&Care Network Kempen en Welzijnszorg Kempen, stad Hoogstraten, gemeente Mol en gemeente Westerlo.

Leave a Reply