Kempense initiatieven maken kans op H&C Awards

By April 12, 2018 Nieuws

Op woensdagavond 25 april reikt HEALTH&CARE 7 awards uit voor de zorgsector in de categorieën Concept, Health&Care, Hospitality, Innovatie, Tools, Zorgmedewerker en Zorgteam van het jaar! Er werden drie Kempense initiatieven genomineerd.

Entusia –Innovatie award
Entusia ziet eruit als normaal ondergoed, maar bevat een antibacteriële pad die licht urineverlies kan absorberen. Entusia kan als gewone slip gewassen worden en is daardoor tot 100x herbruikbaar, positief voor portemonnee en milieu! Stem voor Entusia.

Arthe –Tools award
Arthe van Ortho Medico, i.s.m. Mobilab (expertisecentrum welzijn & technologie, Thomas More) is een brace die fungeert als intelligent revalidatiehulpmiddel om patiënten na een beroerte bewegingsassistentie te bieden, als aanvulling van de huidige arbeidsintensieve manuele therapie en biedt zo een verhoogde kans op functioneel herstel. Stem voor Arthe.

Hartverwarmertjes – Hospitality award
Project Hartverwarmertjes, een initiatief van het Heilig Hartziekenhuis in Mol, verbindt de allerkleinsten op de spoedafdeling met de senioren in de WZC’s doordat de ouderen knuffelbeertjes maken voor de kindjes die door een ongevalletje of ziekte op de spoedafdeling terecht zijn gekomen en een beetje troost kunnen gebruiken. Stem voor Hartverwarmertjes.

Wij wensen de genomineerden alvast veel succes!
Je kan nog tot 20 april een stem uitbrengen.

Leave a Reply