Onze events

Leer de partners in het netwerk kennen, wissel ideeën uit en kom luisteren naar inspirerende speeches.

2021 – 2022

Opleidingstraject Care2Adapt 2021-2022

34 mensen uit Vlaamse en Nederlandse zorgorganisaties nemen deel aan het Care2Adapt traject.
Het volledige programma met data kan je hier terugvinden.

22 februari 2022

Pitchevent

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling gaat over grenzen heen. Daarom organiseren het Vlaamse Health Care Network Kempen en het Nederlandse Care Innovation Center samen het Pitchevent 2021. Bedrijven krijgen deze avond een podium om hun innovaties te presenteren aan zorgorganisaties.

Online Pitchevent VL-NL 22 februari 2022

Meer info volgt binnenkort.

ALGEMEEN

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling is grenzeloos. Daarom organiseren het Vlaamse Health Care Network Kempen en het Nederlandse Care Innovation Center samen het Pitchevent VL-NL 2022. Tijdens dit event pitchen  bedrijven hun innovatie. Het Pitchevent VL-NL 2022 is volledig coronaproof, want je kunt er online aan deelnemen. 

Tijdens het Pitchevent VL-NL 2022 strijden bedrijven uit Zeeland, West- en Midden-Brabant om een plaats in de nationale selectie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022. Daarnaast nemen 5 Vlaamse en 5 Nederlandse bedrijven het tegen elkaar op om kans te maken op de titel meest kansrijke Vlaamse en meest kansrijke Nederlandse innovatie.

Door het Pitchevent VL-NL 2022 online bij te wonen blijf je op de hoogte van nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de zorg die het verschil gaan maken!

Het Pitchevent VL-NL 2022 maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette week die van 21 tot en met 25 februari in regio Zuid-Nederland wordt gehouden.

Een organisatie van Health & Care Network kempen in samenwerking met CIC.

PROGRAMMA

Het event gaat door op 22 februari 2022 vanaf 19u.

Meer info volgt binnenkort!