Onze events

Leer de partners in het netwerk kennen, wissel ideeën uit en kom luisteren naar inspirerende speeches.

16 nov

Dag van de ondernemer

13 nov

Thomas More, campus Geel

Infosessie Tetra-project “Assist3D”

20 nov

WZC De Wending, Turnhout

Co-creatie – word een innovatiescout!

7 feb

Voka Kempen, Geel

Infosessie financiering

Ben jij op zoek naar financiering voor je innovatief zorgproject? Binnenkort zetten we twee vormen van financiering in de kijker: coöperaties en crowdfunding.  binnenkort.

14 feb

WTC Rotterdam

Innovation for health

Als partner/sponsor van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 14 februari 2019 in WTC Rotterdam.

16/11/2018 Dag van de ondernemer

Elke derde vrijdag van november wil UNIZO alle ondernemers een hart onder de riem steken. Met de Dag van de Ondernemer tonen we aan dat ondernemerschap overal rondom ons aanwezig is. Overal waar je gaat, zijn ondernemers aan het werk, of zijn ze aan het werk geweest. Het thema van deze 5de editie is dan ook ‘Ondernemers zijn overal’.

We willen hen bedanken voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die ze in hun zaak steken. En we willen onze appreciatie laten blijken voor de toegevoegde waarde die ze onze samenleving schenken. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden.

 

13/11/2018 Infosessie Tetra-project “Assist3D”

Het Tetra project “Assist3D: 3D-printen van hulpmiddelen op maat” werd goedgekeurd door VLAIO.

Met dit project wil Mobilab vernieuwende technologieën introduceren voor het maken van (ergotherapeutische) hulpmiddelen. Zo stellen ze paramedici in staat om ook patiënten met complexere noden van optimale hulpmiddelen op maat te voorzien.

Kom op 13 november 2018 om 14u naar de Thomas More, campus Geel voor een vrijblijvende infosessie gericht aan bedrijven en zorginstellingen.

Schrijf je in!

 

Bekijk hier de informatie flyer van Assist3d.

Co-creatie innovatiescout programma

Health & Care Network Kempen ontwikkelt in samenwerking met In4Care een trainingsprogramma dat Innovatiescouts ondersteunt bij de implementatie van innovaties in hun zorgorganisatie.

Wij gaan op zoek naar Innovatiescouts. Een innovatiescout bevordert actief een innovatiecultuur in de eigen zorgorganisatie. HCNKempen ontwikkelt in samenwerking met In4Care een trainingsprogramma dat innovatiescouts ondersteunt bij de implementatie van innovaties in hun zorgorganisatie. Zo willen we zorginnovatie in de Kempen een boost geven. Het programma omvat een bootcamp, webinars, workshops, en een drietal site visits waarvan 1 in het buitenland. Concreet gaat het over een tijdsinvestering van ongeveer 1 dag per maand.

Een innovatiescout kan iedereen binnen een zorgorganisatie zijn. Een stafmedewerker, een verpleegkundige, een arts, een kinesist,… het is iemand met zin in een nieuwe uitdaging, die één innovatief project wil uitwerken binnen zijn/haar eigen organisatie. Een voorwaarde om deel te nemen is dat deze persoon de volledige steun krijgt van zijn/haar directiecomité.

Wil je deelnemen? Dan kan je mee de inhoud bepalen. Op 20 november komen we met alle deelnemers samen om in co-creatie het programma vorm te geven! Vanaf januari gaan we dan een heel jaar samen aan de slag.

 

 

Wat doet een innovatiescout?

  • Stimuleert een innovatiecultuur in de eigen organisatie
  • Werkt één concreet project uit: implementeert één innovatief zorgproject
  • Deelt ervaringen
  • Inspireert anderen

Tijdsinvestering? Wanneer?
+/- 1 dag per maand
20/11/2018, 9.00u-12.00u: startmoment in co-creatie
2019: trainingsprogramma verspreid over 1 jaar (± 1 dag / maand)

Voor wie?
Werknemers van zorgorganisaties

Locatie
WZC De Wending, Turnhout

Kostprijs?
Gratis (excl. site visits)

Inschrijven?
Via ellen.vanhoof@thomasmore.be voor 30 oktober 2018.

Infosessie financiering, focus coöperaties & crowdfunding

Meer info volgt binnenkort.

Innovation for health

Als partner van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 14 februari 2019 in WTC Rotterdam.

Tijdens Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor de gezondheidszorg in de spotlight gezet onder meer dan 800 aanwezigen. Vele vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden presenteren op dit inspirerende event innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en life sciences. Het is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door spannende ontwikkelingen in de healthcare & life sciences.

Meld u aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode : I4H1402HCNK om €50,- korting te krijgen op uw registratie. De voucher code is geldig van 2 oktober 2018 tot en met 12 februari 2019, wees geïnformeerd dat vanaf 25 januari de ‘late fee’ van toepassing is.

Meer info: https://www.innovationforhealth.nl/