Digitale Woonassistent wint Zorginnovatieprijs Kempen!

By September 27, 2018 Nieuws

Tijdens het Health & Care Networkevent op 25 september bij Thomas More Turnhout werd de eerste Zorginnovatieprijs Kempen uitgereikt.

Met de Zorginnovatieprijs Kempen willen wij vernieuwing in de Kempen stimuleren én in de kijker zetten. Uit de talrijke zorgprojecten die zich kandidaat stelden, werden vier genomineerden geselecteerd. De stuurgroep van Health & Care Network Kempen koos uiteindelijk de Digitale woonassistent als meest beloftevolle onderneming en winnaar van de eerste Zorginnovatieprijs Kempen. De award werd ontworpen en gemaakt door deRUIMTE vzw. Marc Driesen, commercieel directeur van Digitale Woonassistent mocht de prijs in ontvangst nemen.

Digitale Woonassistent is een innovatief digitaal secretariaat in Turnhout dat gespecialiseerd is in wonen, diensten & zorg en dat ingezet kan worden in assistentiewoningen, appartementen en bij mensen thuis. Bovendien kunnen ook vastgoedontwikkelaars, syndici, techniekers, thuisverpleegkundigen en dienstenchequemedewerkers beroep doen op de software & applicatie van DWA op maat van een residentie. Digitale Woonassistent wil alle vragen rond wonen, diensten en zorg registreren en opvolgen met de hulp van een gespecialiseerd callcenter.

Leave a Reply