Coördinator Health & Care Network Kempen gestart op 1 augustus

By August 17, 2017 Nieuws

Als nieuwe coördinator van het Health & Care Network Kempen wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ellen Vanhoof, ik ben 28 jaar en woonachtig te Mol. Sinds 1 augustus ben ik het gezicht van het Health & Care Network Kempen. Met veel enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan!

Mijn ervaring als zorgtrajectpromotor wil ik gebruiken om bruggen te bouwen tussen het innovatief ondernemerschap, kennisinstellingen en de zorg- en welzijnssector. Samen met tal van partners en de woordvoerders van het netwerk Peter Bellens, Renilde Craps en Rudy Van Ballaer wil ik de Kempen sterker op de kaart zetten als topregio voor zorginnovatie.

De afgelopen dagen heb ik me verdiept in de zes pijlers van het Health & Care Network Kempen die het regionale zorginnovatiebeleid concreet invullen. Daarnaast ben ik gestart met kennismakingsgesprekken met leden van de stuurgroep en partners van ons netwerk. Ik kijk er naar uit om nog meer partners te ontmoeten om vervolgens krachten te bundelen en samenwerkingsverbanden op poten te zetten.

Heb je vragen? Je kan me steeds bereiken via ellen.vanhoof@thomasmore.be.

Leave a Reply