AgeingFit gaat 100% digitaal

By December 17, 2020 Nieuws

AgeingFit is hét Europese evenement gewijd aan innovatie in de Healthy Ageing sector en verzamelt meer dan 600 internationale deelnemers uit meer dan 25 landen. Tijdens Ageing Fit organiseren we ook het slotevent van het crossborder programma Seas2Grow. Het event vindt online plaats van 25 tot 28 janauri 2021.

Voor de 5e editie zal AgeingFit healthy ageing bedrijven, dienstverleners, huisvestings- en zorginstellingen, private en publieke onderzoeksinstituten, gespecialiseerde verenigingen en clusters, investeerders, zorgverzekeraars, wetgevers en instellingen bijeenbrengen… Hun doel? Bedrijfsactiviteiten, onderzoek en financiële partnerschappen bevorderen met als doel het lanceren van innovatieve producten en diensten op de markt voor ouderen.

Tijdens Ageing Fit organiseren we ook het slotevent van Seas2Grow.  Seas2Grow is een Interreg 2- Zeeën-project dat innovatie stimuleert in de Zilveren Economie op basis van strategieën voor toegang tot de markt, bevordering van de ontwikkeling van innovaties en duurzame economische modellen voor toegang tot innovatie. Tijdens het slotevent worden de resultaten voorgesteld van Seas2Grow en lanceren de partners de AgeTechAccelerator International, een crossborder living lab accelerator.

Health & Care Network Kempen is partner van Ageing Fit. Daarom kan je genieten van 10% korting op de “late registration price” met deze code: AFHealthCareKempen8920.

Interesse? Meer info: AgeingFit – Innovation driving the healthy ageing sector (ageingfit-event.com)

Leave a Reply