Onze events

Leer de partners in het netwerk kennen, wissel ideeën uit en kom luisteren naar inspirerende speeches.

1 Feb

WTC, Rotterdam

Innovation for health

Innovation for Health is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door de nieuwste ontwikkelingen in de Healthcare & Life Sciences.

8 Mrt

Thomas More, Turnhout

Matchmaking zorgtechnologie

Tijdens dit event brengen we je in contact met de juiste gesprekspartners uit de bedrijfswereld, kennisinstellingen en zorgactoren. We creëren mogelijkheden om ideeën verder te ontwikkelen en goed af te stemmen op je doelgroep. Een unieke kans om in gesprek te gaan met experten en zorginstellingen en nieuwe kansen te exploreren in de zorgsector.

15 mei

Voka Kempen

Infosessie financieringsinstrumenten

Health & Care Network Kempen organiseert in samenwerking met Innovatiecentrum Antwerpen een infosessie over de verschillende financieringsinstrumenten: Impulssubsidie provincie Antwerpen, CrossCare/Seas2Grow, AAL, KMO-portefeuille (groeisubsidie), Innovatiesteun VLAIO, ICON,… .

Meer info volgt binnenkort.

3 Mei

Campus Sanderus, Antwerpen

Matchmaking mental health

Meer info volgt binnenkort.

19 juni

Netwerken: hype, noodzaak of deel van uw leven?

Leer op een efficiënte manier netwerken. Dimitri Verhoye brengt een inspirerende keynote “Netweken: hype, noodzaak of deel van uw leven?”. Daarna gaan we de theorie omzetten via een aantal netwerkspelletjes. Noteer 19 juni (19.00u – 21.30u) alvast in je agenda. Praktische informatie  (locatie, inschrijving etc.) volgt binnenkort!

Innovation for Health  1/02/2018

Innovation for Health is Nederlands vooraanstaande conferentie op het gebied van Life Sciences and Health en biedt een podium voor innovaties uit de gezondheidszorg. Met de aanwezigheid van meer dan 800 sleutelfiguren en zorgprofessionals is deze conferentie een uitstekende gelegenheid om vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden te ontmoeten die presenteren over innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en Life Sciences.

Innovation for Health is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door de nieuwste ontwikkelingen in de Healthcare & Life Sciences.

Als partner van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid aan om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 1 februari 2018 in WTC Rotterdam.

Meld u aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode HCNK180201 om €50,- korting te krijgen op uw registratie.

Meer weten?

Matchmaking zorgtechnologie  8/03/2018

Op 8 maart ontvangen we je graag voor het matchmakingevent over Zorgtechnologie. Tijdens dit event brengen we je in contact met de juiste gesprekspartners uit de bedrijfswereld, kennisinstellingen en zorgactoren. We creëren mogelijkheden om ideeën verder te ontwikkelen en goed af te stemmen op je doelgroep. Een unieke kans om in gesprek te gaan met experten en zorginstellingen en nieuwe kansen te exploreren in de zorgsector.

Wat mag je verwachten tijdens dit event?

  • Meten is weten? De ‘validatietoolbox’. Bedrijven vertellen over hun aanpak om patiënten, ouderen en zorgverleners te betrekken bij ontwikkeling en validatie.
  • Hoe interpreteer je data om ze te verwerken in je verdere ontwikkeling en marktintroductie?
  • Leer hoe je als ondernemer een buitenlandse markt verovert
  • Hoe staan zorginstellingen tegenover technologische ontwikkelingen en welke rol hebben zij in een systeem van open innovatie?
  • Stel je vragen over financieringsmogelijkheden

Locatie: Thomas More Turnhout
Tijdstip: 8 maart 2018 –  13.00u tot 17.30u
Info: Ingrid.adriaensen@licalab.be

Meer informatie over het definitieve programma volgt.
In samenwerking met Thomas More, In4Care, Health&Care Netwerk Kempen, Voka en Innovatiecentrum.